Men zei me dat ik anders was
ik zei hen dat ik dat het mooiste compliment vond.

Als interieurstyliste geef ik advies in stijl, kleur, meubilair en accessoires om zo een harmonieus interieur te creëren. Voor mij is het belangrijk dat alles klopt want je woon- of werkomgeving vertelt iets over jezelf. Dus wel superleuk om daar samen bij stil te staan.

In mijn ‘laboratorium voor verzinsels’ start ik na een verkennend gesprek met de klant op een blanco blad en vind ik het zalig een ontwerp te maken dat past bij de mensen, de ruimte, het event en probeer ik de klanten te inspireren en mijn ervaring te delen en ze anders te laten kijken naar hun habitat. Uit ervaring weet ik dat verandering zorgt voor goede energie. Of het nu gaat om een totale make-over, advies bij opstart van bouwplannen, styling van nieuwbouw of upgrade van je woning zonder ingrijpende toestanden.

Als ‘mooimaker’ vliegt de tijd bij al deze dingen en geniet ik zo van mijn job dat het nooit als een opdracht voelt.

Ik hou van vrienden en familie, interieur, bedrijvigheid, Instagram, ons huis, douchen, Antwerpen, koffiebars, seizoenen, lachen, woonboekjes, bloemen, mode, op reis met het vliegtuig, Avicii, quotes, huizen kijken, hebbedingetjes, Robin Hood, Jani & feelgoodprogramma’s, zotte dozen, brainstormen, humor, variatie, contente mensen, iets creëren dat klopt.

En alles maar dan ook alles wat met mooimaken te maken heeft.